2011. július 24., vasárnap

Tralala - Mini coeur

Ez a szép tűpárna  is új szerzemény. És csak félve írom le  - annyi mindent tervezek, de nem érek a végére - , hogy a fekete anyagot ki szeretném cserélni :)
Ugyanis nem látszik az anyagon a tű, pedig hát ez a funkciója.
Photobucket

Nade a bejegyzés címe Tralala, tehát íme a 3 szívecske :


Photobucket
32 ct Belfast, átváltott Venus színek

Egy kicsit eljátszadoztam:)


Photobucket


   És szeretnék kérdezni Azoktól, akik már gyakorlottak vagytok "játékügyben". Van 2 feltétel a játékhoz: a blogom követése és egy bejegyzés.
Mit csináljak, ha valaki hagyott bejegyzést, de nem csatlakozott a követőkhöz ?  Hívjam fel a figyelmét, vagy sorsolásnál ne vegyem figyelembe ? Nem szeretnék szőrösszívűnek látszani - mert nem is vagyok az - és ez csak egy játék, viszont a feltétel az feltétel, nem ?!  Köszönöm a válaszokat :)

8 megjegyzés:

 1. Nagyon édesek ezek a kis szívek...

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyosak ezek a kis szivecskék!A kérdésedre válaszolva. Először gyorsan megnéztem, hogy én bejelentkeztem-e? Nagyot koppantam volna ha nem hisz már alig várom a sorsolást!Szerintem,ha valaki elolvasta a feltételeidet és azok közt volt hogy követőd legyen, akkor nem szőrösszívűség ha azt mondod, hogy nem teljesítette a feltételeidet!

  VálaszTörlés
 3. Édesek a szívek, és ha a valóságban is ilyen fa keretben lenne, szupi lenne:-)
  Szerintem egyáltalán nem lennél szőrös szívű, ha nem vennéd figyelembe azt a játszani szándékozót, aki nem felel meg a feltételeidnek.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem az egyik ilyen én voltam, de gyorsan teljesítettem. :) Remélem így is oké lesz.

  VálaszTörlés
 5. Megnéztem...de nem rólam van szó:)
  Sajnos nálam gyakran előfordul hogy nem tudok az adott blognak követője lenni mert nem hozza fel a követés ablakot...ilyenkor szoktam megpróbálni másodjára-harmadjára ...persze ha nem felejtem el:(

  VálaszTörlés
 6. Igen, a fakeret nekem is nagyon tetszik:) Vmi ilyesmi lesz, de papírból, majd mutatom!

  Köszi a válaszokat, lehet, hogy mire eljön a sorsolás napja, addigra már nem is lesz kérdés? :)))

  VálaszTörlés
 7. Eleinte megértő voltam és mindenkit bevettem, aki csak virtuálisan sóhajtott egyet. Aztán arra jutottam, én adok, szívesen, cserébe meg csak kevés dolgot kérek - nem lehetne azt betartani?? Szóval most már keményebb a szívem - néha:))))

  VálaszTörlés
 8. Szépségesek ezek a szivecskék!

  VálaszTörlés